top border

Tool Management System

Furnitec Systems biedt u met het unieke Tool Management System  van Bedrunka+Hirth een PC-gestuurd modulair ladekastsysteem van waaruit u kostbaar gereedschap, kwetsbare componenten en tal van andere zaken (zoals medicijnen bij voorbeeld) kunt uitgeven. Daarbij hebt u volledige controle over de autorisatie van personen, controle op het tijdstip van uitgifte en direct zicht op de actuele voorraad. Tot 100 gekoppelde ladekast-modules kunt u aansturen met 1 PC. Elke module bevat een aantal laden. U kunt kiezen uit 3 verschillende ladehoogtes en 2 kastbreedtes.

Door de intelligente elektronische aansturing kunt u componenten en gereedschap willekeurig opslaan. Het programma in de industriële PC (IP60) onthoud exact de door u opgegeven positie (kast en lade). Deze PC is opzij tegen de eerste kastmodule gemonteerd. Eenvoudige bedieningsdialogen in het venster garanderen een hoge mate van bedieningsvriendelijkheid.

Koppeling met een ERP systeem is mogelijk. Optioneel kan productkeuze via barscan plaatsvinden. Ook kan informatie over het geselecteerde product op het scherm getoond worden. Evenals een overzicht met tijdstippen van het uitnemen en, indien van toepassing, het weer terugleggen van de producten. Hieruit kunnen bij voorbeeld gebruikstijden van gereedschappen worden afgeleid voor kostencalculaties. Kortom; het Tool Management System is een intelligent uitgiftesysteem dat meegroeit met toekomstige wijzigingen binnen uw onderneming. 

De nieuwe ToolServer Systems brochure is uit, vraag deze geheel vrijblijvend aan. 

top border
de Boelakkers 4 - 5591 RA Heeze - 040 2264782