top border

Zit- & Stacomfort

Het leveringsprogramma stoelen, krukken, stahulpen en ergonomische comfort- en veiligheidsmatten van Furnitec Systems is afgestemd op toepassing in elke werkomgeving. Of het nu gaat om een droge-, vochtige-, natte-, warme-, koude-, of ESD omgeving; er is beslist een geschikte oplossing bij, waarmee u het werkcomfort en de veiligheid op uw werkplek kunt verhogen. 

Omdat vrouwen nu eenmaal anders gebouwd zijn dan mannen, bieden wij perfect op hun afzonderlijke fysieke eigenschappen afgestemde stoelen aan in ons 1000 STUHLE Programma: de LADYCHAIR en de MISTERSIT. Deze gepatenteerde bureau-draaistoel beweegt niet alleen naar voren en naar achteren, maar ook naar opzij. Eigenlijk in alle richtingen, zodat de stoel het lichaam voortdurend ondersteunt. Ongeacht de beweging die u maakt. Dit bevordert de bloedsomloop.

Koude voeten, schouder- nek- en rugklachten kunnen worden voorkomen door het gebruik van deze stoel. Ook specifieke klachten die mannen kunnen hebben bij lang zitten. Want ook de zitvorm is beter dan bij een gemiddelde bureaustoel. De zit- en rugschaal zijn qua vorm en grootte afgestemd op de lichaamsbouw. Bij de LADYCHAIR op die van de vrouw en bij de MISTERSIT op die van de man. Dus voor een ergonomisch optimale stoel zit u bij Furnitec Systems goed.

zit_en_stacomfort
top border
de Boelakkers 4 - 5591 RA Heeze - 040 2264782